Twitter in de klas – 2

Eerder vertelde ik in een blogpost al een keer over wat je met Twitter in groep 8 kunt doen. Ik heb toen nog niet verteld over het fantastische project van Sanne Kuyt. Hij ontwierp samen met zijn leerlingen het fantasieland Rapadonië. Via Twitter hadden zij contact met een aantal fictieve personages die hen input gaven over het leven in Rapadonie. Zo was er een burgemeester, een journalist, een juf, een brandweerman enz. Deze gaven de leerlingen opdrachten waar zij mee aan de slag konden gaan. Er staat nu een filmpje online over dit project bij Leraar 24. Wil je er meer over lezen, bekijk dan het weblog van Sanne Kuyt.

Leerkracht Sanne Kuyt in het filmpje over Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.