Child-driven education – Sugata Mitra

In maart 2010 hoorde ik voor het eerst van Sugata Mitra tijdens zijn lezing op het Microsoft Innovative Education Forum in Berlijn. Ik vond zijn verhaal enorm inspirerend. De TED-talk in dit filmpje dateert van juli 2010 en staat sinds kort online. Voor wie Sugatra Mitra in real life wil horen, hij zal een lezing houden tijdens de Onderwijsdagen 2010.

2 gedachten over “Child-driven education – Sugata Mitra

 • 9 oktober 2010 om 23:25
  Permalink

  Mijn directeur denkt nog na of ik mag.
  Het hangt op de vervanging van mijn groep.
  En jij, ga jij naar De Onderwijsdagen?

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2010 om 08:17
  Permalink

  Hoi Elke,

  Ik zou erg graag gaan maar afgezien van de hoge prijs hebben we op 10 november een studiedag met het team waar mijn aanwezigheid op prijs gesteld wordt 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.