IEF 2011 Moskou

on

Zoals eerder gemeld op dit weblog mocht ik vorige week mijn project Beartravel, een reisbureau in onze klas, presenteren tijdens het Innovative Education Forum in Moskou. En met goed resultaat. Reisbureau Beartravel mag als runner-up in de categorie collaboration door naar de wereldwijde finale in Washington dit najaar. Ook Harald Dikker van BS Icarus in Heemstede mocht door naar Washington. De derde Nederlandse kandidaat, Marie-Jose van Groenendael viel maar net buiten de prijzen. Een prima resultaat voor Nederland dus. Op Onderwijs Brabant verscheen een artikel over het project.

Reisbureau Beartravel

Partners in learning – Microsoft

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Michael zegt:

    Geweldig Tessa!

    Ik zou zeggen… laat je leerlingen maar een leuk stekkie in Washington zoeken. Hoor veel goeie verhalen over Bed & breakfast bij de Obama’s

    Proficiat van Cita en Michael

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *