Nieuwe uitdaging

Na 18 jaar met veel plezier op Basisschool De Kleine Beer te hebben gewerkt was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen er een vacature van de Stichting Prodas voorbij kwam waarin zij kandidaten opriepen voor de functie van onderwijskundig ict-er heb ik daar dan ook op gereageerd. Vorige week kreeg ik te horen dat de baan voor mij was. Vanaf 1 januari ga ik twee dagen per week aan de slag met de Prodasscholen om te kijken waar ict het onderwijs kan verrijken. Daarnaast zijn we voornemens om een project op te zetten rondom 21st century skills in combinatie met andere partijen zoals bijvoorbeeld een Pabo. Ik heb er ontzettend veel zin maar zal mijn collega’s en groep op De Kleine Beer zeker gaan missen. Gelukkig zijn er nu zo ontzettend veel handige icttools waardoor je gemakkelijker contact kunt houden met elkaar. Ik zal dan ook zeker betrokken blijven bij De Kleine Beer al is het vanaf een afstandje. Warempel blijft natuurlijk gewoon bestaan.

 

11 gedachten over “Nieuwe uitdaging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.