Make It dag op 1 februari

Make It dag op 1 februari

1 november 2016 0 Door warempel

Vorig jaar heeft Stichting Prodas, de stichting waar ik als projectleider onderwijsinnovatie werk, voor het eerst samen met Hogeschool De Kempel in Helmond de Make It dag georganiseerd. Het was een groot succes met in de ochtend 350 kinderen en in de middag 200 onderwijsprofessionals die praktisch aan de slag konden bij 40 inloopworkshops georganiseerd door Pabo-studenten en leveranciers. Aan het einde van de middag had je direct 40 concrete lesideeën in handen. Dit jaar gaan we dit evenement herhalen. De ochtend zat binnen drie uur helemaal vol met klassen vanuit Prodas. Voor de middag hebben we inmiddels zo’n 100 aanmeldingen maar hebben we nog voldoende ruimte. Zoek je inspiratie op het gebied van maken, techniek, programmeren, ict of talentontwikkeling kom dan vooral naar dit gratis evenement. Schrijf je in via de link. Wil je zelf met een product of dienst deelnemen aan deze dag, stuur me dan even een mailtje. Toegang is gratis.

schermafbeelding-2016-11-01-om-11-03-45

Bewaren