Leraar24 zoekt leraren voor lerarenwissel

Ben jij een ondernemende leraar en wil je eens op een aparte en leerzame wijze naar je eigen manier van lesgeven aan kijken. Dan is de lerarenwissel iets voor jou!

De Lerarenwissel is een uniek project van het digitale lerarenplatform Leraar24. De uitwisseling is bedoeld om een vernieuwende, verfrissende kijk te geven op jouw manier van lesgeven. Of je nou een leraar bent die al jaren lesgeeft op één school of sta je voor de klas in het MBO en wil je kijken waar je huidige leerlingen vandaan komen. Het maakt niet uit, elke wissel is mogelijk. Dit geef jij zelf aan!

Ondertussen zijn de eerste wissels al gemaakt en zijn de resultaten hiervan te zien op Leraar24. De reacties hierop zijn erg positief. “Een verrijking in mijn ervaring, een bevestiging van wat ik dacht en hoopte en een heerlijke dag waarvan ik genoten heb.”, aldus leraar Zorg&Welzijn op het Vaderrijn College in Utrecht naar aanleiding van haar Lerarenwissel met Douwe Kerkstra, leraar SPW en SAW aan het Drenthe College in Assen. Ook Douwe is enthousiast:  “Een geweldige dag. Heel veel indrukken, prachtige ervaring, wereld van verschil met mijn normale werk en dat was ook de bedoeling om dat een keer mee te maken.”

Hoe is een Lerarenwissel? Kijk hiervoor op www.leraar24.nl en tik bij ‘zoeken’ lerarenwissel in of klik op deze link.

Wil jij ook wisselen van lessituatie of wil je meer informatie over de lerarenwissel, laat het ons weten! En wie weet ben jij binnenkort te zien op Leraar24.

Mail hiervoor naar justin@jvtv.nl of bel met 030-24 00 880

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.