Maak je eigen apps

Vandaag verschijnt onze nieuwste BoekTweePuntNul-uitgave ‘Maak je eigen apps’. BoekTweePuntNul is een netwerk van meer dan 200 co-auteurs die te samen verantwoordelijk zijn voor mooie publicaties als het inspiratieboek BoekTweePuntNul en het HandBoekTweePuntNul over sociale media in het onderwijs. Met de opbrengsten van deze publicaties wilden Louis en ik als initiatiefnemers graag iets terug doen naar onze auteurs. Vandaar dat we initiatieven en ambities vanuit het netwerk om nieuwe publicaties te maken binnen de BoekTweePuntNul-gedachte graag ondersteunen. Het boek ‘Maak je eigen apps’ van Serge de Beer (Learningtour) en Annemarie van Essen (Essentweepuntnul) is het eerste in die reeks.

Flaptekst:

Heb je altijd al een app willen maken? In dit boek neemt Serge de Beer je stap voor stap mee in het proces van zelf een app maken. Hoe werk je met een programma als Gamesalad? Waar moet je aan denken tijdens het ontwerp en het programmeren van je eigen apps? Serge is bekend van zijn praktische cursussen met ‘Learning Tour” en heeft veel ervaring met het programmeren van apps.

Heb je weinig programmeerervaring? Geen probleem. Het boek is door de visuele opzet eenvoudig en praktisch.

Hoe werkt dat nu: een eigen app maken? Annemarie van Essen interviewt in het boek mensen met ervaring in het maken van apps. Wat was hun doel en hoe hebben zij dat bereikt? ‘Maak je eigen apps’ is het boek dat je nodig hebt wanneer je zelf aan de slag wilt met het ontwikkelen van mobiele applicaties. Bestel het hier en ga aan de slag.

DSC_3062 DSC_3079 DSC_3089 DSC_3099

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Maak je eigen apps”

  1. Wij als Musidesk zijn geinteresseerd in dit boek maar ik kan niet vinden waar ik het kan kopen. Kunt u mij helpen?

    Gr. Erik Mesie
    Musidesk, Rijnbrinkgroep, Arnhem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.