Nieuw jaar, nieuw logo

Mijn vorige logo ging alweer wat jaren (sinds 2011) mee. Ik merkte dat het niet meer helemaal overeenkwam met mijn huidige werkzaamheden. De ondertitel ict en onderwijs heb ik gewijzigd in onderwijs & innovatie. Innovatie is breder dan de inzet van ict, bovendien spreek ik liever over technologie. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren veel bezig geweest met het inrichten van ontdeklabs en het ontwikkelen van de bijbehorende concepten. Eerst met de Prodas Ontdeklabs (2013 en 2016), daarna bij STOOOM (2018 en 2019) en nu ook bij SKOPOS met Let’s Play. Samen met Erno Mijland heb ik een boek hierover in voorbereiding. De planning is dat het in de zomer van 2020 gaat verschijnen bij uitgeverij BoekTweePuntNul. Om die redenen heb ik Judith Eurling van Query Design gevraagd om een nieuwe huisstijl voor me te ontwikkelen. Ik ben er blij mee. Wetenschap en techniek, duurzaamheid, ze komen er in terug. Het vliegtuigje geeft snelheid aan, niet dat ik geen orde kan houden 😉

1 gedachte over “Nieuw jaar, nieuw logo”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.