Werkt aan

2020

STOOOM is een samenwerking tussen Filios Scholengroep, SAAM*scholen, Het Hooghuis locatie Stadion, Talentencampus Oss, Muzelinck centrum voor de kunsten, Bibliotheek Oss. STOOOM is een concept met als doel ondersteuning van leerkrachten en docenten bij wetenschap & techniek, digitale geletterdheid, burgerschap en duurzaamheid. We hebben twee STOOOMlabs in Oss, een uitleensysteem met materialen en bieden op allerlei manieren ondersteunen bij de implementatie van technologie in de klas. Sinds 2018 ben ik projectleider bij STOOOM, zie ook www.stooom.nl

Sinds februari 2020 werk ik als stafmedewerker onderwijs, innovatie en technologie bij stichting SKOPOS in Schijndel. Ook ben ik daar projectleider van inspiratieruimte Let’s Play.

BoekTweePuntNul - logo

BoekTweePuntNul is een onderneming die in 2011 is gestart met een oproep tot cocreatie en inmiddels is uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 200 co-auteurs. Inmiddels zijn er 6 publicaties uitgebracht, zijn er apps en is er een nascholingaanbod. Voor meer informatie zie de website van BoekTweePuntNul. Ik werk voor BoekTweePuntNul als initiatiefnemer, (eind)redacteur en coördinator nascholing. In 2014 is BoekTweePuntNul na eerst drie jaar  via een uitgever te hebben gewerkt ons eigen bedrijf geworden. Samen met Alex-Jan Sigtermans, Judith Eurlings en Louis Hilgers ben ik eigenaar van BoekTweePuntNul. In 2015 zijn de titels CodeKlas en BoekTweePuntNul v3 gepresenteerd. In samenwerking met Prowise is het spel CodeWise gelanceerd. In januari 2017 verscheen ‘Leren in de 21e eeuw’. In november 2017 publiceerden we ‘Leren met AR/VR’ over de inzet van virtual en augmented reality in het onderwijs (po/vo/mbo). Momenteel zijn er twee nieuwe titels in voorbereiding waaronder het inspiratieboek ‘Van makerspace tot techlab’ door Erno Mijland en Tessa van Zadelhoff.

Voor meer informatie zie www.boektweepuntnul.nl

Voor de stichting PRODAS (Primair Onderwijs Deurne Asten Someren) werkte ik als projectleider onderwijsinnovatie. Ik begeleid onderwijsinnovatie op de 25 basisscholen die onder dit bestuur ressorteren. Naast het in orde brengen van de voorwaardelijke sfeer betekent dit het initiëren van pilots op de scholen, de inrichting en organisatie van twee Ontdeklabs en het zoeken van verbanden met bedrijfsleven, onderwijs, gemeenten en netwerkorganisaties plus het geven van advies en scholing. Daarnaast organiseer ik momenteel het nascholingsaanbod vanuit de Prodas Academie. Ik werk momenteel nog een paar uur voor Prodas tot einde schooljaar 2019-2020. Mijn taak is hierbij vooral ook samenwerking met het bedrijfsleven.

Warempel geeft adviezen, schrijft en redigeert, geeft workshops en presentaties en ontwikkelt lesmateriaal. De laatste jaren ben ik veel bezig geweest met de ontwikkeling van concepten rondom ontdeklabs, technieklokalen enz.  Ook was ik in 2020 voorzitter van de IPON awards jury. In oktober 2019 mocht ik op Curacao de openingskeynote verzorgen bij het congres ‘Learning with technology’ op de Universiteit van Curacao.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.