Toch een weblog?

Na lang twijfelen heb ik besloten mijn weblog een doorstart te gunnen. Een doorstart kun je het nauwelijks noemen overigens, ik heb ooit in een grijs verleden een blog aangemaakt maar er vervolgens weinig mee gedaan. Ik volg echter met veel plezier een groot aantal weblogs, met name van mensen vanuit de onderwijs- en ictwereld. Mijn eigen belevenissen deel ik ook met anderen maar nog niet in de vorm van een weblog. Afgelopen week zei iemand me echter dat je een blog ook als een soort dagboekje zou kunnen beschouwen en dat de archieffunctie hartstikke handig is. Dat je er je web 2.0 toepassingen zoals Flickr en Twitter aan kunt koppelen, dat je er meer dan 140 tekens op kwijt kunt, dat het ook een soort portfolio is enz. enz. Dat wist ik natuurlijk allemaal wel maar toen ik het zo weer eens op een rijtje hoorde dacht ik mijn blog toch maar weer eens een kans te gunnen. Dus vanaf september is Warempel weer into het bloggen. Wordt vervolgd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.