Wat een week!

Vorige week was een hele bijzondere week. Allereerst een geweldig Global Forum van Partners in Learning in Washington. Presenteren van het project Beartravel, keynotes, jurybezoeken, interviews, samenwerken met andere leerkrachten aan een internationale opdracht, site-seeing Washington en inspirerende ontmoetingen met leerkrachten wereldwijd wisselden elkaar af. Met natuurlijk als grote finale het galadiner in de National Portrait Gallery waar de awards bekend werden gemaakt. In de categorie ‘Extending Learning Beyond the Classroom’ werd ik naar voren geroepen. Reisbureau Beartravel werd uitgeroepen tot 2nd runner up in deze categorie. Meer over de winnaars valt te lezen in dit persbericht van Microsoft.

Eerder die dag was Louis Hilgers samen met Arjan Hietkamp aanwezig bij het SIDN-gala. BoekTweePuntNul was daar genomineerd voor de SIDN-award in de categorie ‘De kracht van het netwerk’. BoekTweePuntNul won deze prestigieuze¬† award. Een mooie waardering voor initiatienemers, co-auteurs en uitgever natuurlijk.

Op vrijdag 11 november was het veteranendag in de Verenigde Staten. Samen met Harald Dikkers, Martin Dekker, Kristian van den Berg en David Leclercq besloot ik naar Arlington Cemetry te gaan om daar naar de speech van de Amerikaanse president Barack Obama te gaan luisteren. Een onvergetelijke ervaring. Na twee uur wachten in de kou waren we getuige van de toespraak van Obama. De hele ambiance maakte het een bijzondere belevenis.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.