Weer verliefd op mijn website

Mijn website heb ik de laatste jaren regelmatig zwaar verwaarloosd. Vorig jaar had Judith Eurlings van Query Design een prachtig nieuw logo voor me ontworpen maar doorgevoerd in mijn regelmatig verbouwde website was het nog niet. Tot ik de oproep van Karin Winters en Mariƫlle van Rijn zag. Karin en Mariƫlle ken ik beide al jaren. Samen vormen ze een ijzersterk team LearningRocks Een paar weken geleden zag ik via sociale media een oproep waarin ze aangaven dat ze er voor konden zorgen dat je weer verliefd zou worden op je website. Het werkt als volgt:

  • je plant een gesprek waarin je aangeeft wat je belangrijk vindt voor je website
  • je maakt een moodboard met kleuren, foto’s, citaten enz. op een Padlet
  • je geeft de toegangscodes van je site voor een dag uit handen
  • zij checken op veiligheid, plug-ins, updates enz.
  • op D-day krijgt je website een complete make-over
  • er volgt een evaluatiegesprek waarin je leert hoe je website nu in elkaar steekt

En nu natuurlijk zorgen dat ik verliefd op mijn nieuwe website blijf. Maar daarvoor moet ik wel eerst met Elementor leren werken geloof ik.

1 gedachte over “Weer verliefd op mijn website”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.